Laia|Pol Preboda

La Laia i el Pol es van conèixer a Terrassa, estudiaven junts Enginyeria Aeroespacial a la UPC, ell vivia a la residència i ella a un pis davant la uni. Després de més de 10 anys decideixen celebrar el seu AMOR juntament amb totes les persones que estimen.

Vaig conèixer a la Laia a través d’una videotrucada a les 21.00 h.quan el teu cap sembla que no dona per més després d’un dia de màxim estrès, però em va donar tan bon rotllo que vam estar més de 1h. parlant, ella parlava del seu casament amb tanta il·lusió que em van venir moltes ganes de formar part d’aquell dia i poder treure les millors imatges. L’endemà ella ja tenia clar que seríem els seus fotògrafs.


Ara fa 4 setmanes ens vam conèixer en persona, just abans del confinament, vam passar una súper tarda plena de somriures, petons i abraçades. Primer vam visitar el restaurant on celebraran el seu casament, a La sala de l’Isaac, un espai preciós on fer la cerimònia, amb un bosquet a un costat i un prat a l’altre, ens vam fer una idea de com anirà el gran dia.

Vam aprofitar per fer unes fotos al prat del restaurant amb el poble de fons, va ser un molt bon primer contacte davant de la càmera, el somriure de la Laia és captivador i el Pol sap com treure-li.

Amb una llum de posta de sol increïble vam anar a un dels seus raconets preferits, aquí ja es trobaven més còmodes davant de càmera i hem aconseguit unes fotografies precioses d’aquesta parella que jo sabia des d’aquella videotrucada que seria una parella 10.

En acabar la sessió de fotos anem a una terrasseta de la platja i acabem la reunió, ens expliquen amb molta il·lusió i detall com anirà el dia, ens parlen dels seus familiars i convidats, tota la informació necessària per què el dia del casament aconseguim el millor d’aquesta gran família.

3 comentarios en “Laia|Pol Preboda

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *